12039392_10153594634086698_1610456895319058599_n

Creajoan

Marcha Smeenk: ” Ik beleef plezier in het maken van mooie en vooral functionele ontwerpen. Samen met jou kan ik jouw wensen omzetten tot het juiste resultaat!

 

iconheader

 

 

Web Design

Iedere website vertelt een eigen verhaal. Bij het ontwikkelen van een webdesign probeer ik voor elke site een unieke en passende uitstraling te vinden. Met behulp van mijn ervaring bij meerdere webbureaus, als freelancer en ervaring vanuit mijn opleiding ben ik ervan overtuigd dat dit lukt.

Development

Naast het uiterlijk van een website heb ik ook kennis van programmeren. Naast het ontwerp van uw nieuwe website kan deze dus ook worden gebouwd in WordPress. Je kan er ook voor kiezen het ontwerp bij een andere programmeur te laten maken. Ik kan je helpen om een geschikte programmeur te vinden.

Drukwerk

Mijn kennis van webdesign gebruik ik ook graag voor het ontwerpen van (visite-) kaartjes, posters, folders en ander drukwerk. Bij mij kun je dus terecht voor een compleet pakket, van idee, visualisatie en uitvoering tot de presentatie op online en offline platforms.

 

Webdesign – Development – Drukwerk